stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tuff brud i lyxförpackning

Kategori: Dramatisk stil

 Idag är det dags för en dramatisk stil. Den kännetecknas av "more is more". Det ska vara djärvt och färgstarkt, och gärna glitter och glamour. Jag går därför "all in" med glittrig top, skinnbrallor, min nyinköpta leopardmönstrade bomberjacka, svarta boots ...och så rejält glittriga smycken. Det blir också sotiga ögon och mörkröda läppar! Det är kul att ta ut svängarna ibland. 
 
 
Smyckena är ett helt set från Snö, som jag har vänt bak och fram så att det är guldsidan man ser. Den riktiga sidan är full av glittriga små stenar. Kände att det nog hade blivit "to much".
 
 
Klockan i guld och svart från Anne Klein har jag köpt på ett kryssningsfartyg.
 
 
Men hur bra passar väl inte min nya väska som jag fick i julklapp. (Från River Island)
 
 
Jaha...klar att ge sig iväg1
 

Kommentarer

 • Anders%20Lundis säger:

  WOW!!! Supersnyggt och "edgy"

  Svar: Ja det är kul att ta ut svängarna ibland! :-D
  Nizzan

  2017-02-15 | 14:56:23
 • Anders%2520Lundis säger:

  Det gillar jag också att göra ibland, men tror ditt resultat är av högre kaliber! ;
  Trevlig helg vill jag också passa på att önska dig!
  Med vänlig hälsning
  Anders Lundis

  2017-02-16 | 09:36:50

Kommentera inlägget här: