stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Till havs, till havs!

Kategori: Semester

Nu kommer vi att vara till havs i tre dagar innan vi är framme i Puerto Rico som är den första karibiska ö vi ska besöka. Ännu är det lite kyligt utomhus, men det blir säkert varmare redan i morgon, så man kan sola och bada på däck. Efter dagens frukost gick maken till gymmet.
 
 
Det är enormt stort!
 
 
Här sitter han och kämpar! Han är en enveten "gymmare" både hemma och på semestrar. Jag gillar mer att ta power-walks. Jag traskade runt på båtens "track" utomhus i ca 45 minuter, samtidigt som jag lyssnade på en intressant pod som jag hade laddat ner. Blir man trött så finns det en massa upplyftande ord att läsa på relingen med jämna mellanrum...t e x
 
 
eller....
 
 
Efter duschen blev det lunch i matsalen med våra vänner.
 
 
Jag valde chop chop-sallad. Man pekar på en massa gott man vill ha i sin sallad inklusive dressing. Sedan hackas salladen med en Pizzaroller. Efter det får man garnera sin sallad med tex lufttorkad skinka, bär, nötter och ost.
 
 
Gott gott!
 
Efter lunchen gick vi på upptäcksfärd så vi fick koll på lite grann av vad som finns ombord.
 
Vad sägs om denna "kula"...Nordic Star, som man får åka upp i luften med och spana ut över hav och land!
 
 
Var så god och kliv på!
 
 
....och så bär det iväg rakt upp i himlen! Yeahhh!
 
 
Varför inte testa att flyga i denna cylinder! Ser kul ut! Roligt även att bara titta på!... "flygarnas" kinder fladdrar hejvilt i deras ansikten av den kraftiga luftstrålen. (haha)
 
 
 Eller kanske ska vi se någon show i den fina teatern ombord.
 
Vi hittade spa-avdelningen för vuxna, där vi sjönk ner i var sin liggfåtölj och slumrade till ett tag. Så himla fint, lugnt och skönt ställe att relaxa i!
 
 
 
 
 
 
Ikväll är det "Formal night" och folk klär sig lite flottare. Jag ska se ut så här!  
 
 
Min blå byxdress i silkesjersey från Michael Kors samt en vit blazer och guldskärp från H&M. Smycken från Snö of Sweden och svarta lackpumps från Gabor. Väskan kommer från River Island. Först blir det god mat, och sedan dans kvällen lång.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: