stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Släktkalas och blommor

Kategori: Inredning

Igår hade vi släkten på middag (11 personer) eftersom maken hade fyllt år. Barn och barnbarn vill ju gratulera! :-D
 
 
Jag struntade i duk och lät det blanka blå bordet få skina i stället. Jag köpte årets första tulpaner och arrangerade dem i min vita Aaltovas. Det fiffiga med den vasen är att det alltid blir snyggt hur man än stoppar i blommorna. Den är verkligen blommornas vän. Jag tycker särskilt att tulpaner blir urfina när de får falla åt alla håll i en Aaltovas.
 
 
Det här var en liten söt lysande röd tulpansort. Jag glömde läsa på förpackningen va de de heter.
 
 
Här får vasen sällskap av de röda "småsyskonen" (Aalto-ljuslyktorna).
 
 
Kuddarna i bakgrunden kommer från Afroart.
 
 
De här gyllene stråna, som verkar vara sprayade med någon guldbrons-färg, fick vi som inslag i en av buketterna vi fick i gåva till nyårsafton. Nu står de i en smal vas utan vatten. Fina och skira med härlig glans.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: