stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Skyltdocks-inspiration

Kategori: Modebildsinspiration

Igår, när jag knatade bort till Centrum för att ta en sista titt på Stadsmissionens rea, passade jag på att knäppa lite outfits på skyltdockorna i några av affärerna....så här kommer lite färsk inspiration. Håll till godo!
 
Vi börjar med H&M....
 
 
....som visar ljusa jeans matchade med en svart volangtop, eller med en blommig klänning och skinnjacka, eller med en vit skjorta och aprikos tröja.
 
Sen kommer vi till Indiska....
 
 
...som visar lång blå-mönstrad boheme-kjol, respektive vida blå-mönstrade boheme-byxor matchade med stora tröjor.
 
Nästa stopp blev KappAhl....
 
 
...som visade mönstrad blus till mörka byxor och mockaskor, beige-rosa sweatshirtklänning till vita tights samt bretonrandig tröja till slitna jeans och svart bomberjacka. Svarta herrskor och uppvikta jeans.
 
Mera KappAhl...
 
 
Åter igen en bomberjacka, men nu matchad med marinblå tights och pumps, ljusblå skjorta och svarta gympabyxor med vit revär och vita sneakers. Sist men inte minst en randig triåklänning med trekvartsärm, svarta  täta strumpor och vita sneakers.
 
Nästa stopp blev MQ....
 
 
....som visade prydlig svart/vit mönstrad blus till prydliga svarta byxor och en kort beige trenchcoat. En grårandig liten jacka matchad med en korall top och svarta byxor samt en ljus ärmlös top matchad med en kort mörk vippkjol, svarta täta strumpor och en svart stor väska. Alla tre dockorna kör med svarta pumps med smal hög klack.
 
Nu kommer vi till Flash som har fixat till en snygg vårvinter-outfit....
 
...bestående av en ljusgrön tunn dunjacka, ett par smala beige byxor, en vit utanpåblus, en scarf mönstrad i rosa samt vita sneakers.
 
Sista stället blev Gina Tricot, som visade...
 
 
Leopard eller gul top mtchad med ljusa blå jeans, samt ljus top och ljusa byxor matchade med svart bomberjacka,
 
 
Inne i Gina Tricots butik lyste det grönt, svart och vitt matchat med leopard.
 
Vinnare enligt mig är MQ, tätt följd av Flash och på tredje plats Gina Tricots snygga matchning inne i butiken med grön/svart/vit/leopard.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: