stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Secondhand-fynd

Kategori: Nya inköp

I torsdags fyllde maken år, och jag åkte till Centrum för att handla en födelsedagspresent till honom. När det var avklarat, passade jag på att smita in en stund på Stadsmissionen, dit jag brukar skänka kläder som jag tröttnat på. Det är så kul att gå runt där och kolla in allt från kläder och accessoarer, till porslin och böcker. Det är inte så ofta jag hittar något i klädväg som passar mig,.. men se den här gången hade jag  riktigt flyt. På en kort stund hade jag plockat ihop 6 fina plagg samt ett halsband och några armband. Jag gjorde en snabb provning i provhytten och efter en noggrann koll så att allt var helt, fläckfritt och luktfritt, så bestämde jag mig för att allt skulle få följa med mig hem. Väl framme vid kassan visade det sig dessutom att det var halva priset på alla kläder. Det blev ca 240 kronor för allt på bilden nedan.
 
 
Längst till vänster en söt liten vippkjol  (20 kr), sedan en kortärmad omlottklänning (20 kr), zebramönstrat linne (20 kr), leopardfläckig skjorta (40 kr), en grå tröja med paljetter (20 kr) och en fest-top (40 kr).
 
 
Halsbandet längst upp till vänster i bild, är gjort av tidnigspapper, typ glassiga modemagasin! Man rullar ihop pappersremsor till "pärlor" som sedan lackas. Jag har en vän som pysslar med sådant här. Halsbandet är verkligen jättefint! (40 kr). Det leopardfärgade armbandet är i metall (20 kr), och det flerfärgade armbands-setet tror jag är i tyg, och det verkar helt oanvänt (20 kr). Festtoppen kommer från mitt favvo-märke Ribkoff, och har säkert kostat minst 1500 kr. Leopardskjortan kommer från tyska märket Erfo, och deras blusar brukar gå på ca 1200 kr. De andra plaggen är från olika kedjor. Kommer förstås styling med dessa fynd så småningom!
 
Nu måste jag skynda på att förbereda kvällens släktmiddag!
 
PS köpte också 4 fina tallrikar som jag ska visa så småningom.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: