stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ombord!

Kategori: Semester

Då vi var tidigt ute på förmiddagen, så gick det snabbt att checka in och få gå ombord på fartyget. Fartyget är nästan nytt så allt är så fint och fräscht.
 
 
När vi startade från Bayonne i New Jersey, så seglade vi förbi Frihetsgudinnan, med Manhattans skyline i bakgrunden. Mäktigt!
 
 
Efter någon timme (då vi passade på att käka lunch) så fick vi ta vår fina hytt i besittning!
 
 
Liten soffhörna och en av garderoberna till höger, och byrå, TV, kylskåp och toalettbord till vänster.
 
 
Städning två gånger om dagen, vare sig det behövs eller ej!
 
 
Här har jag gjort mig i ordning för första kvällens middag. Efter det blir det dans! Tjohoo!! Alla vi sex som åker tillsammans gillar att dansa kvällen lång!
 
 
Vad tycks om mina tuffa strumpor med röd söm bak! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: