stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

New York, New York!

Kategori: Semester

Efter en god hotellfrukost med "extra allt", så bar det iväg ut "på stan" i ett soligt härligt New York! Time Square är ju helt galet. Det blinkar och flashar enorma reklamskyltar precis överallt. Allt handlar om "business".....men visst är det läckert, när man bara vistas här ett kort tag som turist. Om jag bodde här permanent, skulle jag bli cracy! Nu är det ju ingen större risk att vi skulle ha råd att bo här! (haha).
 
 
Alltid fullt med gula taxibilar!
 
 
Money talks!
 
 
Vi såg inte till "Naked cowboy" denna gång! En kille i endast kalsonger, cowboyhatt och boots, hur kallt det än är. När vi var här för två år sedan var det 10 minusgrader och han traskade omkring i stort sett naken. Allt för att tjäna pengar förstås!
 
 
Här är det riktigt mysig i solen!
 
 
Chokladföretaget Herseys flaggskepp. Därinne luktade det choklad i hela butiken, och man fick små goda smakprover. Våra vänner från Pennsylvania berättade att Herseys fabrik ligger alldeles i närheten av deras hem. (Det betyder väl ett antal mil med USA-mått mätt! ) och våra vänner känner sig stolta över att att skaparen/ägaren, som med tiden blev väldigt rik, använde mycket av pengarna för att göra gott i samhället. 
 
 
Vi svenskar blev stolta när vi såg H&M skylten i toppen på denna höga byggnad, mitt på Time Square, där H&M har en stor fin butik i bottenplanet.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: