stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mot N Y

Kategori: Semester

 Så var det dags att börja seglatsen tillbaks mot New York. På förmiddagen tog vi det väldigt lugnt med en lång frukost, lite träning och sedan sol och bad innan det var dags för en lunch i matsalen.
 
Dagens!
 
 
Här används den röda festkjolen till vardags med en vit fräsch lite längre blus, och röda smycken.
 
På eftermiddagen visades en show från West End i London. Det var musikalen "We will rock you", som bygger på Queens musik. Det var kul, eftersom vi inte hade sett den tidigare. Otroligt duktiga performers på alla sätt och vis, och så väldig bra musik! Själva handlingen var väl lite barnslig, men ändå skojig. Vi hade kul!
 
 
Planeten Jorden år 2304 har blivit totalt kommersiellt anpassad och styrs av Killer Queen. Hon låter sin kommendant Khasoggi med mannar se till att alla människor tänker samma tankar, klär sig likadant och lyssnar på samma musik som kan laddas ner. Livemusiken är sedan länge förbjuden och glömd. Man lever i en "lycklig" gaga-värld.
 
 
Men det finns motstånd. Ett gäng bohemer med hippien Pop som ledare, försöker göra uppror och ta tillbaka rocken och livemusiken.
 
 
 
Outsidern Gallilei Figaro lever i samhällets utkant. Han känner att han är ämnat för något stort, och han hör hela tiden olika rockklassiker i huvudet. Han stöter på en likasinnad, den tuffa tjejen Scaramouche. 
 
 
Gallileo Figaro och Scaramouche råkar träffa på hippien Pop som tar dem med till bohemegänget. Pop introducerar dem till livemusiken genom att med en gammal VHS-kasett, visa dem lite av videon "Bohemian Rapsodi".
 
 
Tillsammans med boheme-gänget bestämmer sig Gallileo Figaro och Scaramouche, att ta sig till resterna av Wembley stadium, eftersom de vet att Queen gjorde sin sista konsert där. Kanske kan man hitta något som ger klarhet om den gamla tiden då rockmusiken levde och spelades live.
 
 
De hittar en gammal el-gitarr bland ruinerna.
 
Killer Queen med anhang slår till mot hippie-gänget, tar dem till fånga och börjar med hjärntvättningen.
Gallileo Figaro och Scaramouche lyckas fly.
 
Till slut lyckas man trots allt göra uppror mot Killer Queen....jaja storyn är verkligen inte solklar!...men strunt samma. Behållningen var toppen. Så rolig och med bra musik, dans och sång, och fantastiska scenerier och kostymer.
 
 
 
 
Publiken var verkligen i extas på slutet och vi fick sjunga med i några rockiga Queenlåtar.
 
 På kvällen var det åter igen "Formal night" med lite snyggare klädsel. Jag valde min volangkjol från Ribkoff och en svart top från Esprit, samt glammiga smycken och glittrigt skärp. Använde locktången för att fixa lite festliga lockar.
 
 
Ber om ursäkt för dålig bild!
 
Vi åt gott i restaurangen American icon. Hummer och tournedos. Mums! Sedan blev det förstås dans natten lång.
 
 
3 snygga herrar...
 
 
 ...och två snygga damer.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: