stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mot fartyget!

Kategori: Semester

 
Här är en bild från vårt rymliga hotellrum. Här är vi precis färdigpackade och klara att checka ut från hotellet, för att grabba en taxi som ska ta oss till hamnen i Bayonne New Jersey där fartyget väntar. Vi seglar iväg mot Karibien på torsdag eftermiddag. (Ja...mina inslag kommer förstås lite i efterskott!).
 
Här har jag på mig mina svarta smala byxor från Tiger och en top med asiatiskt motiv från KappAhl. Mina nya kängor från Rieker har funkat toppen hittills. Inga skavsår!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: