stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Konst som berör

Kategori: Kultur

Idag var det dags för lite kultur igen. Tillsammans med kollegor var jag på Färgfabriken och tittade på årets stipendiat, Anna Camner.  Otroligt skickligt och vackert, med inslag av det osköna....som trots lite äckelkänslor ändå är såå vackert.. Jag köpte programmet och har suttit och njutit av bilderna. Rekommenderas varmt!
 
 
Målningen på katalogens förstasida föreställer plastpåsar, och tittar man noga ser man smutsiga fingeravtryck, samt lite spår av mögel. Det osköna har blivit vackert! Mycket spännande och talangfullt.
 
 
I dag blev det en alldeles ny blus som jag köpte häromveckan på Gina Tricot. Jag gillar trumpetärmarna!
 
 
Till det blev de mina korta finbyxor från Turnover och den nästan nya bomberjackan från St Tropez.
 
 
Piffar upp det beiga med ett riktigt lysande rött läppstift! (Max Factors Ruby Tuesday nr 715)
 
 
Det lilla hängsmycket i ben, eller möjligen renhorn, med en tunn flätad läderrem, kommer från mammas smyckeskrin. Det lilla glashjärtat i leopardmönster, har jag fått av maken. 
 
Obs det här inlägget förberedddes före min semester, som jag är på just nu!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: