stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Känns rätt med rött!

Kategori: Färg

 
Här står jag och känner mig så nöjd med mina nya läppstiftsfärger. Idag har jag provat "Ruby Tuesday" (fast det är torsdag haha) nr 715 från Max Factor.
 
 
Självklart fick läppstiftsfärgen sätta tonen för dagens klädval. Fram plockades en av de färgstarkaste toparna som finns i byrålådan. Matchades med svart. Här försöker jag lysa ikapp med tulpanerna (haha)!
 
 
Jag gillar verkligen min snygga kjol från Steilmann som jag köpte på Stadsmissionen för 40 kronor. Kjolen har ingen egentlig linning, så det kändes snyggast att också ta på ett brett svart skärp.
 
PS  Jag är på semester så det här inlägget har jag förberett innan jag åkte ! :-D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: