stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Inside information

Kategori: Semester

Jag kan inte låta bli att visa lite fler interiörer från båten! Den är så läckert inredd!
 
Här är en bild från "huvudstråket" som kallas "The promenade"...här händer det alltid nå´t.
 
 
 
Schnyggt!
 
 
Här är det en konstauktion på gång!
 
 
"Promenaden" sedd från ovan
 
 
Bionic Bar är en lite annorlunda bar. Kolla in damen ovan, som kommer gåendes med bestämda steg. Hon är på väg mot bordet där det finns en liten dator, och där hon kan beställa sig en drink!
 
 
Här ser två "bartenders" som jobbar i baren....ja det är alltså robotar som sköter ruljansen. Den lilla damens drink  är klar och rullas fram till henne på bandet. Det är riktigt kul att se robotarna hämta de olika dryckerna i taket ovanför och sedan skvalpa ihop den beställda drinken. De är rätt duktiga på att spilla och blaska! Vi fick veta att robotarna tydligen är tillverkade av ett svenskt bolag.
 
 
Här ser vi entrén till restaurangen "Wonderland"
 
 
...och den är inspirerad av boken "Alice i underlandet"
 
 
Så coolt!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: