stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Fyndigt!

Kategori: Nya inköp

Det blev ett snabbtaget foto i badrumsspegeln idag! Jag har köpt en hel del fynd på Stadsmissionen, och nu är det dags att börja använda nyförvärven. Här om dagen drog jag igång med att ta på mig det fina "karamellhalsbandet", och idag är det dags för ett annat halsband, nämligen detta i cerice och grönt.
 
 
Halsbandet fick pryda en svart slät polojumper. Matchade med armband och örhängen i rosa, och inte att förglömma en chockrosa välmålad trut! Nedtill bar jag ett par svarta något utsvängda långbrallor. Oj, vad jag gillar det här halsbandet. Blir nog fint till grått och mörkblått också....och  till min nya ljusgröna skjorta från Gina Tricot.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: