stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Födelsedagsbarn

Kategori: Fest

I går fyllde maken år. Han gick till jobbet tidigt, så firandet fick ske på kvällen. Dock hade vi först dansträning, så vi var inte hemma förrän halvnio på kvällen. Han blev glatt överraskad att jag hade förberett lite firande för honom.
 
 
Presenter, blommor och god mat väntade!....ja här har han redan hunnit öppna paketen. Han fick en skjorta samt "Stumpa-staken". I den kan man bränna upp alla sina ljusstumpar utan att vara orolig. De får brinna ner totalt. Den här svenska designprylen är en storsäljare och har nu 25 år på nacken. I fjol kompletterades själva aluminiumbrickan med lite tillbehör, bl a den svarta korklåda som jag köpte, och där man kan förvara ljustumparna. 
 
 
Födelsedagsflaggan är på plats!
 
 
Jag gjorde kokta rödbetor som delades i tärningar och blandades med kokt röd Quinoa. Jag rörde sedan i en dressing gjord på honung, olivolja och kryddor. Garnerades sedan med fetaost, apelsinklyftor, basilikablad och hackade nötter. Mumsgott på kvällskvisten.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: