stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Favoritduo

Kategori: Modebildsinspiration

I det senaste numret av Elle, hittar jag denna måndags-inspiration. Rubriken är "favoritduo", och det handlar om den vita skjortan eller blusen i kombo med en svart kavaj. Två fina garderobs-klassiker! För att vara lite extra modern i vår, får skjortan/blusen gärna vara pyntat med någon romantisk detalj, som t ex en volang eller några nedsydda veck.
 
 
Jag väljer min Malta-blus med fina svarta bandkantningar, och matchar med min svarta stretch-kavaj från Andiata.
 
 
Tipset i artikeln är att matcha med jeans för en perfekt vardagslook.
 
 
Jag testade en för mig ny håruppsättning idag, med en sned valk i nacken. Jag fick en hel del positiva kommentarer av både kvinnor och män,... men maken var inte förtjust! Han tyckte frisyren var oerhört osmickrande och tantig! ....jaja...jag är nog benägen att hålla med honom...men man måste få testa ibland! 
 
 
Mina nya svarta supersköna kängor från Rieker, som jag håller på att "gå in" inför resan till New York! Ingen tendens till skavsår!
 
Packning pågår för fullt. Det blir lite extra knepigt med klädvalet, eftersom vi efter ett par dagar i kyliga New York ska vidare mot sommaren i Karibien! Det ska bli en fantastiskt spännande och härlig semestertripp!