stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Den vida kjolen

Kategori: Modebildsinspiration

Dagens modebilds-inspiration är hämtad ur M Magasin nr 5, mars, 2015. Jag gillar verkligen den här stylingen. En 50-talsinspirerad svart/vit mönstrad kjol med en Kleinblå top med trekvartsärm. Enkelt och snyggt, och passar både på jobbet och till fest.
 
 
Jag plockade fram min svart/vit blommiga trikåkjol. För att få lite vidd, tog jag på mig en festkjol med svarta volanger som "underkjol". Väldigt fiffigt, om jag får säga det själv! Den blålila topen har många år på nacken.
 
 
Svart brett skärp i midjan och ett par snygga och bekväma lackpumps. Fina stora silverörhängen från Efva Attling.
 
 
Jag härmade frisyren också ( Haha)
 
 
Festkjol som underkjol!....så blev kjollängden lite längre "på köpet".

Kommentarer


Kommentera inlägget här: