stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Dagens köp

Kategori: Nya inköp

Jag är på semester för närvarande, så det här inlägget förberedde jag innan resan!
 
Idag har jag varit på shoppingtur igen! Hm! Det har blivit en hel del nytt på sista tiden!
 
 
 I dagens outfit finns dock inget nytt. Blusen från HM har många år på nacken, precis som strumporna från Indiska. Kjolen är 2 år och skärpet köpte jag i Palma för ca 1 år sedan!
 
 
Det blev blått, svart och guld.
 
 
Ganska snyggt om jag får säga det själv.
 
 
Den här svarta jackan är inte så gammal för den köpte jag till 70 % rabatt på efterrean i januari.
 
 
Här kommer dagens första fynd. En snygg vippkjol av märket Newhouse som jag köpte för 85 kronor på Stadsmissionen. Välsydd och fodrad.
 
 
Lite taupe/gammelrosa i färgen
 
 
På samma ställe fyndade jag detta pigga och karamelliga halsband för 40 kr, Me like!!
 
 
Jag kunde inte låta bli att köpa detta lilla Eiffeltorn i metall. Det är ca 6 cm högt. Vi hade ett exakt likadant i mitt barndomshem, en gåva från faster som hade varit i Paris på 50-talet. Numera görs det ju i plast.
Jag tyckte det var kul att ställa det lilla tornet framför en bild av New York, som jag snott ur en bankbroschyr. 
 
 
Jag använder linnen i stort sett dagligen, och behövde investera i några nya. Eftersom det var "köp 3 och betala för 2" på Flash så köpte jag 6 stycken. 2 vita, 1 svart, 1marin, 1grönt och 1 korall.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: