stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Black Friday

Kategori: Färg

 I dag är det black friday. Ja, alltså inte den galna readagen som brukar infalla vid allhelgona, utan i stället min alldeles egna svarta dag. Det handlar förstås om färg-dag och det är svart som gäller. Vad ska jag hitta på idag då?
Det får bli en söt liten kofta med vackert pärlbroderi och trekvartsärm. Den har knappt fått vara utanför garderobsdörren. Anledningen är att den är lite väl tight, men nu när jag har kämpat bort några kilon sitter den aningens bättre. Koftan ger mig en 50-tals-feeling så jag väljer därför att matcha med en svart klockad trikåkjol. För att få lite mer schvung, så låter jag min festvolangkjol från Ribkoff agera underkjol!
 
 
Nya kängor på fötterna med låga skaft. Köpta enbart för komforten och inte utseendet....men de är ganska fina, med en liten leopardfläckig detalj på sidan. Kanske passar de allra bäst till byxor.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: