stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Anlänt!

Kategori: Semester

Flygresan gick riktigt bra. Jag passade på att titta på en film, "Bridget Jones´s baby"...så då "försvann" ett par timmar av bara farten. Ingen höjdarfilm precis. Sedan bev det lite käk som alltid är trevligt att pyssla med en stund! Jag hade också med mig nyaste numret av Damernas Värld att gotta mig åt. Någon timmes sömn blev det också, med lite nackont på köpet.
 
Väl framme i New York tog vi flygbussen in till Time Square, där vårt hotell ligger. Hotellet Casablanca (inspirerat av filmen med Ingrid Bergman och Humphrey Bogart) har vi bott på tidigare. Supercharmigt med mycket trevlig personal. Vi hade turen att bli uppgraderade till ett större rum!
 
Titta så fint!
 
 
Det framgår inte av bilden hur bred sängen verkligen är. Vi hade ledigt fått plats tre personer i den. (haha)
 
 
På den lilla svarta handduken i hyllan står det med sirliga bokstäver "Makeup". Fiffigt!
 
 
Konstigt nog är det alltid mysigt att kolla igenom hotellets "produkter".
 
 
Våra vänner var redan på plats, så vi träffades i "Ricks café" på hotellet för lite skumpa med tilltugg. Hotellet har "Happy hour" mellan 17 - 20, då det bjuder gästerna på vin och snacks. Supernice! Vi blev så mätta att vi struntade i att gå ut och äta. Att skippa middagen straffade sig lite senare på kvällen då vi blev jättehungriga igen. Vi begav oss därför ut till Time Square och letade upp första bästa MacDonalds och intog var sin Big Mac. Det pågick demonstrationer utanför, och vi misstänker att det var emot president Trump!. Massvis med NYDP-poliser fanns på plats. Vi kunde inte i mörkret se vad det stod på plakaten. Det var lite rörigt så vi avstod att gå närmare för att kolla!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: