stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vår-feeling i vintertid

Kategori: Modebildsinspiration

 När jag såg den här bilden i septembernumret av Elle, så kom jag att tänka på mina svart/vit mönstrade slacks och min sköna gröna sweatshirt.
 
 
Kanske lite mer april-feeling än november...men varför inte?
 
 
Värmer mig också med en gosig scarf. De matchande örhängena fick jag av min dotter här om veckan. Hon hade köpt dem på second hand. Påminner mig om både 60-talet och 80-talet.
 
 
I dag har storstädningen här hemma fortsatt. Jag hade sett fram mot min fotvårdstid, men tyvärr hade det skett en dubbelbokning, så jag fick traska hem igen i snömodden. Jag får komma nästa vecka i stället.
 
På kvällskvisten var jag bjuden på julbord avmin forna arbetsgivare. Det var kul att träffa gamla kollegor. Vi var över 200 stycken!!
 
Så här blev kvällens outfit
 
 
 
 
Dagens outfit: Tröja: Lindex, Byxor: H&M, Stövletter: Vagabond, Örhängen: second hand, Scarf: Wera Åhlens, Armband: Åhlens
 
 Kvällens outfit: Tröja och skärp Lindex, Kjol: Joseph Ribkoff: Strumpor: Åhlens, Smycken: Efva Attling
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: