stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Julavslutning och julfest

Kategori: Fest

För någon vecka sedan var vi och tittade på barnbarnets dansuppvisning. Ett härligt gäng smågrabbar körde järnet tillsammans med sin duktige och populäre danslärare.
 
 
Jag valde en rödorange top och svarta byxor, vilket kändes lite lagom "juligt"
 
 
 Efter konserten var det julfest på vår dansklubb, och då blev det lite klarare röd top med strassrevärer på ärmarna samt ett par vida svarta byxor. Håret fick sig en omgång med locktången. Bilden togs när vi kom hem från festen, och lockarna hade falnat en del.
 
 
Riktigt kul dag!
 
Dagens outfit: Top: Lindex, Byxor: Tiger, Skärp: H&M, Smycken: Efva Attling, armband: Gåva
 
Kvällens outfit: Top: Modevillan, Byxa: Lindex, Skärp: Lindex, Örhängen: Edblad, Armband: Åhlens
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: