stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mixmästare

Kategori: Kreativ stil

 God morgon
I dag är det dags för en kreativ stil, och då är det tänkt att det får bli lite "Pippi Långstrump"-varning.
 
För några år sedan hade det varit helt otänkbart för mig, att blanda och mis-matcha mönster...men modemagasinens stylister, har framhärdat med just detta i massvis med moderreportage de senaste åren...och man vänjer sig. Nu tycker jag att det är riktigt snyggt och coolt. Mönstermatchning måste förstås göras med finess, och stylisterna är ju proffs!
 
Jag tycker nedanstående bild är en liten snabb-skola i ämnet snygg mis-matchning!! 
 
 
Eftersom jag råkar äga Lindex-kjolen som visas till vänster i bild, så känns det naturligt att plocka fram den idag. Självklart måste även jag matcha med en randig tröja, men jag väljer en med bredare blockränder i svart och naturvitt. 
 

Såklart måste det bli rosa strumpbyxor och en rosa scarf. Vad sägs om ett par stora örhängen i svart och rosa....och kanske ett rosa skärp? 
 
 
Leopardmönstrad jacka.....ehhh???
 
 
...eller svart långkofta?
 
 
Nej...jag kör på "wild and crazy"...så det får bli leopardjackan!! På fötterna blir det svarta stövletter.
 
I dag är jag inbjuden till mitt gamla jobb, på julfrukost. Vi ska spela julklappsspelet. haha...brukar vara världens fight. Såå många vinnarskallar att kämpa mot eller kanske med. :-D. I fjol lyckades jag sno hem tre klappar, men året innan blev jag helt utan. Det brukar vara riktigt kul. Två av arbetskompisarna brukar ordna gröt, julskinka, köttbullar med mera, och jag bidrar som vanligt med något sött till kaffet!
 
Det blir världens godaste kladdkaka. Den är glutenfri, men slår alla andra vanliga kladdkakor jag någonsin ätit. Och snabbakad är den också!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: