stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Midjebälte

Kategori: Modebildsinspiration

Inspirationsdag idag, och jag öppnade upp senaste numret av Elle, som jag köpte här om dagen, men inte hunnit glutta i.
 
Jag hittade genast en idé till dagens outfit.
 
 
Som vanligt blir inte jag lika cool som bildens modell, utan det handlar mer om att jag får inspiration till hur jag kan styla med det jag har hemma.
 
 
I garderoben finns både ett par kritstrecksrandiga byxor och en blå skjorta
 
 
...och ett svart bälte
 
 
Det passar inte mig att vara så urringad, som modellen på bilden är.Det fick bli ett marinblått linne i samma färg som byxorna.
 
 
 
Accessoarer ton i ton med skjortan, samt ett par glittrande snygga skor.  När vi gav oss iväg för att handla, så åkte mina svarta stövlar i MC-modell på.
 
Vi åkte iväg till ett köpcentrum för att fixa lite ärenden. Först blev det ett kaffestopp, och sedan ett besök på systemet. Väldigt mycket skulle handlas. Sonen fyller jämt, och några kompisar ordnar en överraskningsfest med familj och vänner. Vi fick i uppdrag att införskaffa  allsköns drycker, så som skumpa, vin, öl och diverse alkoholfritt. Skönt att kunna bocka av det!
 
För övrigt så har jag hunnit med att baka bröd, och också gjort en egen müsli.
 
Sitter just nu och smuttar på den allra sista glöggen. :-D
 
 
Linne och skjorta: Flash, Byxor: H&M, Skor: Nilssons skor, Skärp och armband: Lindex, Örhängen: Köpta på marknad i Tallinn
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: