stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Katten på månen

Kategori: Accessoarer

I dag har jag bökat runt i mammas smyckeskrin, och hittade en sådan söt liten brosch, föreställande en liten katt som sitter i en "nymåne" och tittar ut över förmodligen världen. Jag minns att mamma köpte den någon gång på 90-talet, och att broschen tillhörde ett set med tre olika små broscher. De övriga två, som var grön respektive blå, finns inte längre kvar. 
 
Kattbroschen är så liten att den får sitta på kragsnibben.
 
 
I dag har det varit första vardagen på ett tag, och det kändes riktigt skönt. Morgonen gick åt till lite pappersjobb, och sedan bar det iväg till gymet. Bilderna är tagna i omklädningsrummet där.
 
 
I dag blev det svart och vintervitt, matchat med lite guld.
 
 
Piggade upp det färglösa med ett orange linne som fick skymta fram lite.
 
Efter gymet blev det veckohandling, och efter lite eftermiddagsfika drog vi iväg på dansträning. En dag går så fort!
 
 
Linne: Lindex, Skjorta: Second hand, Byxa: Tiger, Jacka: Gerry Weber, Stövletter: Rieker
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: