stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Fredagsmys och beauty-fyndande

Kategori: Fest

I förmiddags begav jag mig in till stan för att gå på soppteater med en vän. Innan teatern, så gick vi till Åhlens för att köpa det rabatterade presentset från Rituals, som de sålde för ett pangpris idag, som första erbjudande i Åhlens adventskalender. Vi möttes av ett stort berg med presentkartonger utanför entrén. Innanför entrén fanns ett lika stort berg, och lika så i parfymdelen. Det var rena huggsexan i kartonghögarna. Jag köpte två kartonger, varav en till mig och en till dottern. Min kompis köpte tre stycken.
 
 
Hon ville också köpa en massageolja från Rituals, så vi gick till deras disk längre in på Åhlens. Där lockade expediten oss att köpa de sista två adventskalendrarna som fanns kvar av de kalendrar Rituals har haft till försäljning under november.
 
 
Oj ...det blev besvärliga kassar för oss att bära, men vi kände oss väldigt nöjda. Skrattande gick vi upp till plan 3 där vi fick ödsla 35 kronor på var sin förvaringabox, så vi slapp släpa de stora påsarna till teatern.
 
Soppteater är trevligt. Vi satt vid ett litet runt bord tillsammans med två andra kvinnor. Det bjöds på tomatsoppa med basilikakräm och bröd, samt kaffe med kaka. Teatern handlade om konstnärsparet  Isaak Grünewald och Sigrid Hjerten. Fantastiskt bra och intressant. Nu måste jag googla och lära mig lite mer om dem.
 
När vi kom tillbaka till Åhlens efter ca 1,5 timme var samtliga berg av Ritualskartonger borta. My god vilken rusch!. Tur att vi köpte innan. 
 
 
Med kalendern följde också en extra present, nämligen doftolja med stickor.
 
I dag är det den 1 december, så jag fick öppna första luckan direkt. Haha.
 
 
Handkräm!!!
 
Vissa produkter kommer jag att behålla själv, men en del får bli värdinnepresenter på julens bjudningar, samt säkert också en och annan julklapp. Det ska bli så spännande att se vad som finns i de olika luckorna.
 
Ikväll har vi haft yngsta döttrarna hos oss på fredagsmys med middag. Vi bjöd på gravad lax med Skagenröra till förrätt, renskavsgryta med pressad potatis och lingonsylt till huvudrätt och glass med kladdkaka och varm hjortronsylt till efterrätt.
 
 
Dagens outfit blev ett par slimmade leggins med skinndetalj vid "pressvecket" och fin ringning vid vristen, samt en tunika med spegeldekoration.
 
 
Stora svarta örhängen och ett svart armband i "spetsmönster" av metall.
 
 
Piffade till håret med en knut dekorerad med svarta sidenrosor. Svarta lackpumps på fötterna
 
 
Leggings: Joseph Ribkoff, Tunika: Indiska, Örhängen och tygrosor, Glitter, Armband: H&M, Skor: Gabor
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: