stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Den rutiga kavajen

Kategori: Kläd-klassiker

Med jämna mellanrum kommer alltid den rutiga kavajen tillbaka i modet. Den får sägas tillhöra kategorin "klassiska plagg". I höst är den verkligen het. Alla modehus och klädkedjor lockar med rutigt.
 
 
Jag har köpt min kavaj på H&M. Den är enkelknäppt och snäv och mönstret är en grå glencheck-ruta.
 
 
I dag matchar jag den med två andra klassiker, nämligen den svarta polon och "cigarett-byxan". 
 
 
Halsband, armband, ring och örhängen inköptes på senaste besöket på Malta. Halsbandet är så fiffigt, då kedjans längd är reglerbar.
 
 
 I dag har jag uträttat en massa hushållsbestyr här hemma. Sånt måste också göras! På kvällen mötte vi upp sonen med flickvän för middag på restaurang. Det är alltid mysigt att träffas, prata och äta lite gott. Träningen har fått ligga på is både i måndags och idag eftersom förkylningen har tagit fart igen. Trist. Hoppas på en bättre feeling i morgon!
 
Dagens outfit:
Kavaj och Skärp: H&M, Byxor: Filippa K, Polojumper: Gerry Weber, samtliga accessoarer inköpta på Malta
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: