stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Coola Brigitte

Kategori: Modebildsinspiration

 Från första gången jag såg en bild på Brigitte Macron, vilket var i samband med valrörelsen i Frankrike, så har jag tyckt att hon stilmässigt är så elegant cool. Efter att ha läst den här intervjun i Elle så tycker jag också att hon känns mycket seriös och med ett modernt tänk.
 
 
I dag låter jag mig inspireras av hennes ledigt eleganta stil, som t ex här i en enkel vit top, jeans och en sportig kavaj. 
 
Jag plockade fram en vit blus med fjärilsärm, inköpt på MQ, samt satte ett vitt skärp från Flash runt midjan.
 
 
De tighta stretchiga jeansen med snygg slitning och blixtlåsdetaljer i bensluten, kommer från KappAhl
 
 
Beige lackpumps från Gabor
 
 
...och så min röda kavaj från Zara
 
 
Röda örhängen designade av Jennifer Lopez.
 
På kvällskvisten har vi varit på en underbar luciakonsert i Berwaldhallen.  Det var så stämningsfullt med en massa tända ljus, luciatåg från Nacka musikklasser och artisterna Rene Mirro och Hanna Lindblad som solister. Vi fick höra alla de fina klassiska jul och luciasångerna.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: