stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bossy Pants

Kategori: Modebildsinspiration

 I dag är det dags att spana in någon inspirerande modebild, och jag valde denna från Elle.
Det är dags för "Bossy pants", dvs megavida byxor med hög midja som matchas med vit skjorta eller blus.
 
 
Lite kul att det i texten tipsas om att passa på att köpa två par byxor om man råkar hitta en bra modell, och det är faktiskt precis vad jag har gjort. Jag har köpt två exakt likadana brallor, eftersom de är i en perfekt modell för dans, samt att de var så prisvärda.
 
 
De vida byxorna matchades idag med en creme-färgad blus med vackra spetsdetaljer
 
 
Passande glittriga blom-örhängen
 
 
Ovanpå blev det en svart blixtlåskavaj samt en spets-sjal.
 
I dag blev det fika och lite shopping i Mall of Scandinavia. På River Island hittade jag två skärp ( ett rött och ett rosa) samt en svart handväska.
 
Väl hemma har jag städat och plockat, samt tränat på sångerna tilo vår körkonsert.
 
Middagen blev en himla god och lättlagad fiskrätt. I botten babyspenatblad och rucola. Ovan på ett tunt lager med smaksatt blomkålsmos. Nästa lager blev lätt smörstekta sqash-tärningar. Ovan på lades stekt torskfile, smaksatt med små kluttar med tapenade. Riktigt fräscht och gott!
 
 
Innan läggdags blev det ett avkopplande bad med tända ljus, ansiktsmask och lite rogivande musik. Nice!
 
 
Byxor: Lindex, Blus: Zara, Örhängen: Glitter, Stövletter: Rieker, Kavaj: Johannas garderob, Scarf: Köpt i Paris, Örhängen: Glitter, Guldarmband: Gåva från mamma.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: