stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Attjoooo!

Kategori: Boho-chik stil

Usch, idag har jag känt mig sååå förkyld. Nyser i ett och näsan rinner. Jag som precis höll på att friskna till efter en förkylning verkar ha fått påfyllning av något nytt förkylningsvirus. Bläää! Jag har tagit det väldigt lugnt. Eftersom vi har konsert med kören nästa vecka, så kände jag mig manad att gå dit i dag och få koll på läget. Jag ställde mig dock längst bak och med avstånd till de andra och får hoppas att jag inte smittat någon. 
 
I dag var mitt tema en lite boho-chic variant. Det blev en blommig tunika ovanpå en långärmad svart bastopp, jeans och en svart långkofta.
 
 
Grova kängor behövdes idag, då det hade kommit ett par centimeter snö under natten.
 
 
Runt halsen hänger en halskedja med två hjärtan, varav det ena är nära på 100 år gammalt och har tillhört min morgmor. Det andra hjärtat är 47 år gammalt, och det fick jag vid min konfirmation.
 
 
 
 Dagens outfit: Tunika: Inköpt på Malta, Jeans: KappAhl, Kängor: Rieker, Örhängen: Snö, Långkofta: Lindex
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: