stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Utsikt!

Kategori: Semester

 I går var vi på den grekiska ön Santorini. Staden Fhira klänger sig fast uppe på bergets topp.
 
 
Vi åkte linbana upp
 
 
Utsikten är bedårande
 
Vi gick runt och tittade i alla fina affärer, och döttrarna shoppade lite. Det blev ett par skor ett silverarmband i form av en olivkvist och en pashminasjal.
 
Den här, troligen japanska tjejen, väckte uppmärksamhet i sin eteriskt vackra klänning. Tyvärr hann jag bara slänga iväg ett foto bakifrån. Mannen i hennes sällskap, bar på en bamsestor kamera, och mina döttrars teori är att hon troligen är bloggerska, och nu skulle här "shootas" vackra bilder för bloggen. Haha!
 
 
I handen bär hon ett paraply i svart med en bred vid kant. Väldigt snyggt när det var uppfällt.
 
 
Man kan förstå varför den grekiska flaggan har de färger den har. Vitt som de vitkalkade husen och blått som egeiska havet.
 
 
Tre damer och tre stilar. Hahaha
 
När vi skulle ta linbanan ner igen, så var kön megalång, och man hade behövt stå i den stekheta solen bortåt en timme. Motvilligt bestämde vi oss för att gå ner de över 500 trappstegen. Vi fick trängas med ett 40-tal åsnor och se upp så vi inte hamnade i deras avföring. Fy! 
 
På kvällen var det 70:s party, med discolåtar "en masse". Nöjesteamet ombord gick "all in" vad det gäller discoklädseln!
 
 
Det var ett ordentligt tryck...
 
 
Fullt på dansgolvet. Kul att alla generationer är med och partajar. Jag tog aldrig någon bild på min klädsel, men jag bar ett par riktigt vida svarta långbyxor och en vit blus med fladdriga fladdermusärmar, samt ett svart skärp i midjan. Kände mig väldigt 70:s! :-D
 
Som vanligt en kul kväll med en massa dans, mest disco. Synd att jag inte fick iväg ett foto på WMCA-låten. Alla dansstilar var representerade hahaha.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: