stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Turkos sten

Kategori: Accessoarer

 
I dag är det dags att plocka fram en ring, som ska få visa sig från sin bästa sida. Den turkosa ringen köpte jag på H&M i början av 00-talet. Jag använde den ofta. Jag hade en likada med knallröd sten, men den är borta sedan länge.
 
 
 Ringen matchas med ett passande nagellack från Essie, "Beach bum blu" heter färgen. Armbandet fick jag i gåva från mamma när jag var i 20-årsåldern. Jag tror hon köpte det på Kanarieöarna. 
 
 
Letade också fram en fin top med turkosa inslag, samt matchande örhängen.
 
 
 Matchi matchi!
 
I dag har jag åter igen varit och simmat. Riktigt varmt och skönt ute, så jag stannade på badet en bra stund efter att simmandet var genomfört. Jag hade med mig en bra bok och en kaffetermos. Myspys!
 
Även idag blev det middag på balkongen. 
 
 
Blandad sallad med kalkon och stekt ägg.
 
 
 Sedan blev jag sittande på balkongen, planerandes för matinköp inför en kommande weekend i stugan tillsammans med två väninnor.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: