stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Till sjöss

Kategori: Semester

 I går lämnade vi Grekland och började seglatsen mot Malta. Det blev åter igen en dag till sjöss. Vi spenderade mesta tiden vid poolen, dock i skuggan, njutandes av en och annan Pina Colada. Mmmm GOOODA!!!
 
 
Här pågår en tävling om "Fartygets sexigaste man". Det gällde att imponera på den kvinnliga juryn som bestod av frivilliga (nåja!) damer ombord.
 
 
Deltagarna bjöd på sig själva. Kul!....och modigt...killarna hade verkligen självdistans.
 
 
Den här mannen i 60-årsåldern slutade som tvåa. Ingen åldersdiskriminering här inte. Med sin charm och utstrålning slog han flera snygga ungtuppar. Vann gjorde dock en 24-åring som dock hade "det". Hahaha.
 
Tydligen ska det bli en likadan tävling nästa sjödag, där båtens sexigaste kvinna ska utses av en manlig jury. Rättvist ska det vara.
 
 
På dagens rea-torg ombord, hittade dottern denna härliga transparanta kornblå tunika för 10 dollar. Perfekt att bära över baddräkten.
 
På kvällen var det dags för resans andra "Formal night"
 
 
Jag bar en fin svart Ribkoff-top med glittrig paljettvolang, (som jag köpt på second hand) samt en ny Ribkoff-kjol. Det blev faktiskt som en klänning. Guldigt glittriga accessoarer blev pricken över i.
 
 
Kvällens show var otroligt bra, med vackra dekorer och kostymer, fantastiska musiker, sångare och dansare....och underbar musik.
 
 
Efter showen sprang vi för att ta plats vid dansgolvet. Det fantastiska tangoparet skulle nämligen ge ytterligare en liten show, och nu kom man så nära att man verkligen kunde studera deras dansteknik. De är helt suveräna och de är nog i 40-50 årsåldern. Helt galet bra!!!
 
 
En liten kul överraskning var att de i sista numret hade med sin tonåriga son. Dels dansade han ensam med mamma och dels dansade de alla tre tillsammans. Rörande fint! 
 
 
Sedan var det dans för hela slanten även för oss. Bandet ombord är sååå duktiga och har en ovanligt bred repertoar. Det är nytt material hela tiden, nästan inga upprepningar. ....och de spelar allt från gamla godingar till nya poplåtar.
 
 
 Vår hyttstädare Alejandro är så härlig. Så positiv och alltid med ett leende på läpparna. Nästan varje kväll har vi fått ett litet handduksdjur. Den här tycker jag var extra rolig. Djuret sitter och läser morgondagens program med makens brillor på nosen. Hahaha. Alejandro ska få rejält med dricks innan vi lämnar båten, eftersom han glatt oss så mycket under de här veckorna.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: