stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tidlös känsla

Kategori: Modebildsinspiration

Monday morning och dags för en inspirationsbild. På flygplatsen köpte jag senaste numret av Femina som jag hade mig mig på resan, och idag låter jag mig inspireras av reportaget "Tidlös känsla". Det handlar om klassiska jeans eller chinos som kombineras med en randig top eller vit skjorta.
 
 
Jag valde en kortärmad blå/vit-randig top, ett par tighta slitna jeans och knallröda stora örhängen samt dito tygsneakers.
 
 
Som vanligt den här sommaren, när vi varit på hemmaplan, så tog vi med oss frukost (kaffe, mackor och färsk frukt) ner till stranden. Så mysigt. Det märks att de flestas semestrar är över, för det var ganska lite folk där.
 
På eftermiddagen åkte jag och ena dottern till Bauhaus och köpte målarfärg till hennes köksväggar. Hon är väldigt konstnärlig av sig och tycker om att ha det färgglatt. Hon valde en varm gul färg med aningens dragning mot orange. Sedan åkte vi till hennes lägenhet och började förbereda inför målningen. Det är så tråkigt men tyvärr nödvändigt. Helst vill jag bara öppna färgburkslocket och börja rolla för glatta livet. 
 
Vi täckte golv, köksskåp och möbler, tvättade väggarna med specialmedel samt tejpade alla lister, kontakter och ventiler. Vid 20-tiden var vi klara och åkte hemåt. I morgon skall hon måla ensam, för jag är tyvärr upptagen med lite annat. Det ska bli kul att se det färdiga resultatet. Hon hoppas att det skall bli lite 90-talskänsla, så som hon hade i sitt flickrum när det begav sig. Det kommer nog bli bra
 
Köksluckorna i hennes kök är i mörkbrun lasyr, och spiskåpan och spisen är i rostfritt. Hon har ett gammalt köksbord i teak med klarblå ben och klarblå stolar, samt en roströd lite högre hurts i gammeldags stil...så nog blir det 90-talsfärger så der räcker!
 

Kommentarer

 • NORRSKEN EMMISH säger:

  så fint med randigt =)

  ha en bra dag
  kram

  2017-08-21 | 15:54:27
  Bloggadress: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här: