stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

The King & Queen

Kategori: Semester

Igår hade vi en härlig dag till havs. Vi satte kurs mot Pireus i Grekland. 
 
Dagens outfit blev en kort vit jeanskjol från KappAhl, en marinblå blus med glittrande stenar från H&M, samt dojor från Rieker. Jag ber om ursäkt för dassig bildkvalitet.
 
 
På en dag "at sea" händer alltid en massa kul. Bl a så genomfördes tävlingen Belly Flop!
 
 
Det gäller att få ett antal män, gärna med rejäl kagge, att delta i en magplasktävling. Snyggaste stilen och största plasket vinner.
 
 
Den här mannen hade största kaggen av dem alla och dessutom två tidigare vinster att försvara, men den här gången hamnade han inte ens på pallen. Vann gjorde retsamt nog mannen med den minsta magen i tävlingsgänget.
 
 
Alla deltagare fick först göra var sitt solohopp och vi i publiken fick med hjälp av antal fingrar i luften, ge 1 till 5 poäng. Nåja summeringen var ett skämt! ....precis som hela tävlingen. I slutet blev det ett grupphopp med hela gänget. Mercedes som höll i det hela var hur rolig som helst. Publiken skrek av skratt, och magplask-herrarna bjöd verkligen på sig själva!
 
 
Mitt på dagen passerade vi det smala sundet mellan Italienska fastlandet och Sicilien och det pampiga vulkanberget Etna.
 
 
På kvällen var det "Formal night" då det är tänkt att passagerarna klär upp sig lite extra.
 
 
Min vackra dotter i sin nya, snygga, välsittande klänning från Joseph Ribkoff.
 
På kvällen blev det en danstävling ombord som vi vann! Jättekul. Det blev ett väldigt ståhej och vi fick medaljer...
 
 
.....och en massa reklamgåvor samt varsin tjusig papperskrona på huvudet och fick gå på "röda mattan" (en sträng toapapper), för att vinka åt alla. De hängde också en sträng toapapper över oss som ett alternativt till ordensband. Hela kvällen blev vi kallade "the king and queen" av de andra ombord. Hahaha!
 
 
Mitt festplagg blev en marinblå byxdress från Micael Kors och så rejät glittrande accessoarer i guld. Halsband och örhängen från Snö och skärpet från H&M.
 
 
Senare på kvällen var det dags för "silent disco igen"...den här gången uppe i nattklubben/discoteket på det översta planet ombord. Åter igen en kul kväll!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: