stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Stylish

Kategori: Sofistikerad stil

Idag är det stildag och det är en sofistikerad stil som gäller, vilket innebär en riktning mot sparsmakat, minimalistiskt, rena snitt, ton i ton gärna en snygg ringning och en stram håruppsättning. Det här är den stil jag har allra svårast att få till. Jag faller alltid i farstun för färgglada toppar med detaljer, så de plagg jag äger som kan räknas hamna under rubriken "sofistikerade" är väldigt få.
 
Jag valde en svart glittrig top med en snygg ringning bak och så en snäv kort svart ljol, samt satte upp håret i en boll på huvudet. Accessoarer blev mina maffiga silverörhängen från Efva Attling. 
 
 
Ett par glammiga skor är inte fel. Från Rieker som vanligt!
 
 
 Idag gick vi ner till en närbelägen sjö med vår morgonfika. Lugnt, tyst och mysigt. Efter lunchen drog jag iväg till bassängbadet och simmade mina 500 meter. Idag simmade jag riktigt fort. Stolt! 
 
På kvällen blev det dansträning och sedan lite fix här hemma. En fridfull dag!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: