stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Stadsbesök

Kategori: Semester

 Vi vaknade upp till en vacker morgon med trolsk dimma över sjön.
 
 
Efter en lugn frukost, tog vi bilen in till stan för lite shopping och sightseeing.
 
 
 
Än prunkar sommarblommorna
 
 
Några påsar fick vi ihop. (haha). Jag inspirerades av väninnans vita skinnsneakers. Så fräscht, snyggt och praktiskt till den randiga klänningen. Jag slog till på ett par gråvita skinnsneakers för halva priset på Eccos rea.
 
 
Fin fontän!
 
 
Väl hemma i stugan igen, provades inköpen... och så mumsade vi ost, marmelad och frukt till ett glas svalt rosévin.....och kollade mobilerna förstås! (haha)
 
 
På kvällen blev det grillat med goda tillbehör och blåbärspaj till efterrätt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: