stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Sommarfeeling

Kategori: Rock-chik stil

I dag var det stildag och dags för en lite rockchic stil. Det var soligt och varmt ute, så klädseln fick bli sval och bekväm!
 
 
Det fick bli den lilla jeanskjolen i sliten denim överströdd med strass och paljetter...
 
 
Till den valde jag ett linne med väldigt många år på nacken.Det är nån mysko grå paljettbroderad plaffa mitt fram....men jag gillar´t. Dessutom är det för övrigt i 100 % bomull och håller formen bra trots avsaknad av lycra eller liknande.
 
Nitar på dojorna vill man ha på en rockchik dag...haha!
 
För att rocka till det lite extra blev det kolsvart nagellack på både fingrar och tår. 
 
 
För övrigt blev det en dag på stranden, men tid lades också på att fixa semesterpackningen, ordna med blommorna samt städa kylskåpet. Några släktingar kommer att bo här medan vi är borta, vilket känns skönt, men då vill man också lämna över allt så fint och prydligt som möjligt.
 
Snart bär det iväg ner till Medelhavet. Tjohoo!! Två av döttrarna hänger med, så det ska bli kul att få umgås med dem i 12 dagar. 
 
 
Kjol: KappAhl. Linne: Axelssons, Skor: Rieker, 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: