stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Shoppingdag

Kategori: Nya inköp

Å så roligt jag har haft idag. Jag åkte intill stan vid 12-tiden, och på egen hand har jag rantat runt i olika klädaffärer och provat, provat, provat. Jag behöver egentligen inget nytt, men kläder är min hobby, så jag blir väldigt glad av att få prova, fundera, och till slut slå till på lite nytt. 
 
Det blev en hel del nya plagg, alla med någon cool detalj. Här kommer bilder på inköpen. Tillbehören är sådant jag snabbt letade fram ur garderob och lådor.
 
En tunika att ha ovanpå baddräkten inköptes för halva priset på KappAhl. Snygg ringning med guldfärgade pärlor. Fin ringning i nederkanten. Lite längre bak. Skön och mjuk tunn bomull. Med en vit underkjol och skärp i midjan (ingick inte), så kan den faktiskt passera som sommarklänning. Den får nog följa med på tjej-resan till Lissabon.
 
 
Topp och långkjol inköptes på Lindex. Skärpet hade jag sen tidigare. Topen är i bomullstrikå och kjolen i ett fastare tyg. Topen är lite ljusare än kjolen, men jag tycker de funkar ihop ändå, pga att mönstret är detsamma. Kjolen har två sprund fram. Känns som en mycket användbar ensemble, både ihop eller var för sig. Blir också perfekt på weekendresan.
 
 
Top från rean på KappAhl och byxorna från HM. Topen har en snygg djup u-ringning bak. De rosa byxorna tror jag också får hänga med till Lissabon. Blir också snygga med den svart/vita topen på bilden ovanför.
 
 
Rostbrun top och brunmönstrade byxor från HM. Jag har varit på jakt efter en snygg top i den här färgen ända sedan i våras. Idag hittade jag den perfekta! Jag har också velat ha ett par slappa, men snygga, tunna, vida byxor. Här är de!!... och de passar utmärkt till den bruna topen.
 
 
Eftersom byxorna har lite gröna stänk i mönstret, passar de också perfekt till den här gröna tröjan från Lindex.
 
 
Snygg rygg!
 
 
Fräsch vit blus som passar till det mesta. Den är öppen i sidorna, men går liksom lite omlott. Kommer från Lindex.
 
 
Satinblus från Lindex med snygg ryggdetalj
 
 
Rolig kort blus från HM med långa vida ärmar och nedhasad axel, samt långa och breda knytband.
 
 
Assymetrisk festlig blå top från HM med blixtlås fram och djup V-ringning bak. Kommer också med på weekendresan tillsammans med en blå trikåkjol som jag har i gömmorna.
 
 
 
 
Dessutom köpte jag en rosa T-shirt med en gullig broderad katt och fransk text. Jag ska tuffa till T-shirten genom att korta av ärmar och längd, samt ringa ur lite i ringningen,... och så spara  kanterna råa så de får rulla upp sig lite.
 
Plaggen lär dyka upp i olika outfits framöver. Känner mig jättenöjd med urvalet. Klädkedjorna levererar!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: