stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Seaday 2

Kategori: Semester

 I går kajkade vi fortfarande på mot Grekland, så det blev ännu en dag till sjöss.
 
Det blev sol (nåja...mest låg vi i skuggan) och bad, god lunch, bokläsning och korsord samt lite tittande i fartygets butiker.
 
 
Dålig bildkvalitet igen. Det verkar vara lampan vid spegeln som ställer till det! 
Dagens outfit blev en batikfärgad omlottkjol från KappAhl, en vit volangtop från Vero Moda samt ett guldskärp inköpt i Palma på Mallorca. Skor från Rieker. Under topen tittar min nya baddräkt fram. Kommer från Damella.
 
 
På eftermiddagen visades en show i teatern med ett helt fantastiskt tangopar. Föreställningen var så galet bra, att jag nästan glömde att andas. Jag var helt hänförd!!
 
 
 
Eftersom vi är trogna kunder på det här rederiet, blev vi på kvällen inbjudna till ett litet party, där det bjöds på färgglada drinkar.
 
 
Lite senare på kvällskvisten underhöll en duktig violinist. Han började spela lite Riverdance-musik...
 
 
...och avslutade med några kända film-musikstycken komponerade av John Williams. Det blev teman ur Starwars, Stålmannen, Indiana Jones m m. Då släcktes lokalen ner och han spelade med en lysande stråke. Mäktigt faktiskt!
 
 
 För övrigt blev det en massa dans till toppenmusik! Yeah!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: