stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Norrlandstripp

Kategori: Semester

 I morse startade jag och mina två väninnor, vår biltur upp till vår stuga i Norrland. Vi hade en del regn efter vägen, men väl framme, så sprack molnen upp och solen kom fram. Vi fick en underbart solig eftermiddag och kväll.
 
 
Efter lunch gick vi ner till bryggan. 
 
 
En promenad tog oss förbi den lilla badstranden. Det blev faktiskt ett dopp. Friskt men skönt!
 
 
 
På kvällen blev det kräftskiva och Västerbottenpaj
 
 
 Nu har vi suttit på den inglasade verandan, med var sitt glas vin, och sett skymningen falla så sakta. Det har blivit mycket prat och skratt. Nu är vi rätt gäspiga, så nu känns det som det är dags att krypa till kojs! God natt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: