stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mot Barcelona

Kategori: Semester

 Igår var det åter igen en dag till sjöss, där vi latade oss, shoppade lite ombord (döttrarna) och förstås packade inför hemresan.
 
Jag gick också runt och fotade lite ombord, för att komma ihåg hur fint det var överallt!
 
 Här ser man dansgolvet från ovan! Här har vi tillbringat alla kvällar!
 
 
Mysig vrå
 
 
Sjöfartsfeeling
 
 
Här hålls alla frågesporter
 
 
Barnpoolen, det blåa överst i bild är en vattenruschkana.
 
 
Minigolfbanan
 
 
I det gula tornet sker starten för vattenrutschkanan.
 
 
Inomhusbadet
 
 
 
 
 
På en sådan här resa hinner man lära känna många människor från hela världen. Här är en av de familjer vi lärt känna ombord. De kommer ursprungligen från Venezuela, och var förstås väldigt oroliga över händelserna där i samband med valet. Nu bor de i Holland.
 
 
Det är svärmor, svärdotter och dotterdotter på bilden. Så fina alla tre!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: