stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

kryss från Barcelona

Kategori: Semester

Igår lämnade vi Barcelona ombord på kryssningsfartyget Brilliance of the Seas. Den här fina tårtan mötte oss i buffématsalen.
 
 
Efter den obligatoriska säkerhetsgeomgången där vi får traska ner till vår mötesplats vid vår livbåt, så var det dags att fixa till sig lite inför kvällen. 
 
 
Klänning från Indiska, skärp från H&M. Halssmycket är en present och de passande blomsterörhängena kommer från Glitter. På fötterna sitter danspjucken!
 
Efter en god middag i matsalen, slog vi oss ned vid dansgolvet. Trots att det mest spelades salsa, lyckades vi köra vår dansstil till vissa av låtarna. Marengi-låtar funkar bra, ...men de är snabba!
 
Sedan blev det en lustig hattlek som vi satt och kollade på, och vi fick oss många glada skratt. 
 
 
Efter ytterligare ett salsadans-pass blev det Silent disco. Man får ett par hörlurar med ett par olika kanaler så att man kan välja att dansa till en av tre låtar som pågår samtidigt. Som åskådare är det rätt kul att kolla på! Man hör ingen musik förutom det som "dansgänget" själva skriksjunger. Folk sjunger olika låtar och dansar till olika takter. Rörigt men kul. När man själv har lurarna på sig, fattar man liksom inte att åskådarna inte hör samma sak som en själv.
 
Här dansar och sjunger dottern!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: