stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Höstinspiration

Kategori: Skyltdocksinspiration

Idag när jag var en snabbis in till stan, passade jag på att ta lite bilder på några fint höstklädda skyltdockor på Åhléns. Håll till godo!
 
Snygg kombo med svart, vitt rosa och "zebra".
 
 
Två fina kombos i höst!! En blå/vit mönstrad klänning med långkofta samt jeans, vita sneakers, vit skjorta, grå sweatshirt och en beige lite längre vindjacka. 
 
 
Snyggt med marinblå klänning med en roströd figursmickrande kofta och söta skor. Nackdelen med koftan är att den hårar något fruktansvärt. Det vet jag för att jag provade den. Jag var sedan tvungen att be att få låna en roller i kassan, så att jag kunde få bort lurvet från mina kläder. Trist! Inget köp av den anledningen!
 
 
Även om uteblommorna i rabatter och krukor snart kommer att vissna, kan vi njuta av vackra blommor på blusar och klänningar. Snyggt till jeans eller en kjol i färg. Så snyggt det blev med den svart/vita mönstrade väskan till den vita kvinnliga blusen, den svarta pennkjolen och de svarta pumpsen. Den väskan blir en "hero" i den annars diskreta outfiten. Och.....ser jag inte ett par vita sneakers på en av dockorna....jag är så nöjd med de vita skinnsneakers från Ecco som jag köpte för halva priset. Jag måste bara smörja in dem med lite transparent fett innan de åker på. Yeahhh!!
 
 
Mönstrade byxor ser man mycket nu. De här gråblommiga är riktigt fina. Vardags-snygga ihop med den avslappnade tröjan och den lilla Chanelinspirerade väskan. Med en glittrig svart top skulle de bli festfina.
 
 
Snygg kombo också på dockan till vänster, som bär en fin svart spetstop till en tuff skinnpaj och ljusbeige byxor med lyster. De nätta skorna gör den tuffa ensemblen feminin. Ett par svarta boots eller grova svarta skor med tjock sula, skulle ge outfiten en mer maskulin och tuff känsla. Kul att leka med sådana detaljer för att ändra en outfits karaktär.
 
By the way så har jag idag fixat den sista grenen i Ica.klassikern d v s Vansbrosimningen...så nu är alla delmoment utförda. Dags att anmäla sig till en ny Ica-klassiker!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: