stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Butiksinspiration

Kategori: Modebildsinspiration

 När jag såg den här annonsen, tänkte jag att den vänstra modellens jacka, är väldigt lik den gröna jacka jag köpte på Sankt Tropez vinterrea. Annonsbilden får därför ge inspiration till dagens outfit.
 
 
Klänningen påminner väldigt mycket om en klänning jag bar på min brors bröllop 1994. Den klänningen finns inte kvar, och jag skulle inte kommit i den heller! Jag har lagt på mig några kilon sen dess Haha.
 
 
Jag väljer den här fina klänningen i svart och vitt. Den köpte jag för några år sedan på butiken Kasper i Miami.
 
 
Den sitter riktigt bra. Jag gillar den fina ringningen som  precis ger plats för ett fint halssmycke!
 
 
Snyggt med den olivgröna jackan!
 
Idag har vi varit till Mall of Scandinavia och spanat in slutrean. Jag var på jakt efter en kort lätt vit blusjacka som är så bra att ha med sig på semester till varmare länder, där man ibland behöver skydda sig såväl mot solens brännande strålar, som mot svala vindar eller allt för effektiv air-condition på hotellen!!! Jag har en sådan perfekt blusjacka som jag alltid har med mig, för den passar i stort sett till allt, men nu börjar den se lite sliten ut, och behöver ersättas. Jag spanade in massvis med butiker, utan att hitta ens något i närheten av vad jag söker. På River Islands herravdelning (!), hittade jag dock en vit kraglös figurformad och kortärmad bomullsskjorta, som jag ska ta av lite på längden. Inte perfekt men ändå ett fungerande alternativ. Haha!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: