stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Franska rivieran

Kategori: Semester

 I går morse seglade vi in i Cannes på franska rivieran.
 
 
Frukost i skuggan, och med en fantastisk vy!
 
 
Eftersom det var för grunt i hamnen för vårt stora fartyg, så fick det ankra ute i viken, och  vi fick åka "Tenderbåt" in till sta´n.
 
 
Cannes är kantat med härliga sandbeacher och flotta hotell.
 
 
Vi promenerade utefter vattnet och kollade in de stora yachterna.
 
 
Snart kom vi fram till byggnaden där Filmfestivalen hålls i maj varje år. Här har såväl gamla som nya filmstjärnar lämnat sina handavtryck.
 
 
När jag gick i småskolan samlade jag på "filmisar", och i samlingen ingick BB, CC, DD och MM d v s Brigitte Bardot, Claudia Cardinale, Diana Dors och Marilyn Monroe. De kallades för "the bombshells". Jag googlade på CC, och hon verkar fortfarande vara aktiv i filmvärlden.
 
 
Jag prövade på att stå på den berömda röda mattan, som man sett så många foton på, från filmfestivaler genom åren.
 
 
Hotell Carlton
 
 
De här två eleganta kvinnorna kom ut från det berömda Hotell Carlton, och vandrade världsvant ner till hotellets egna exklusiva strand, där en hovmästare tog emot dem och visade dem vägen till, vad jag får förmoda var ett lunchbord eller kanske en bekväm solstol.
 
 
Innan vi åkte tillbaka till vårt fartyg tog vi ett dopp. Söt bild när ena dottern fotograferar den andra...och jag fotar dem båda!! (haha)
 
Här är vår gulliga och roliga Cruise-director Carmen, som tillsammans med sin activity-staff håller i underhållningen ombord.
 
Jag tycker att hennes top är så fin! 
 
 
Kvällens show var en sjungande kill-kvartett från Westend i London. De sjöng nya moderna poplåtar, men omarbetade i en lite gammeldags swingstil. Såååå bra!
 
 
För övrigt blev det dans kvällen lång, men fortfarande spelades det allt för mycket latino-musik för vår smak.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: