stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rotslöjd

Kategori: Accessoarer

I dag är det accessoardag och det är en brosch som ska sätta tonen för dagens outfit. Efter lite plockande i smyckesgömmorna, fastnade jag för denna roliga brosch som är gjord av fina rötter. Den har varit min mammas och hon i sin tur fick den i gåva av bästa vänninnan, som jag tror köpte den  på en semesterresa till Lappland. Vid en första anblick så är broschen rätt oansenlig, men tittar man lite närmare så ser man att den verkligen är urfin! Vilket pyssligt hantverk!
 
 
Jag väljer ett armband gjort av fina stenar för att matcha rotslöjden (haha)
 
 
Det får bli en ny nude-färgad spetstopp....
 
 
....och svarta smala byxor
 
 
...och svarta sneakers.
 
Dagen har börjat med städning, så nu ska jag  till förrådet och lämna lite pryttlar som jag städat bort, men få mig mig påskpyntet tillbaka. I morgon är det ju Skärtorsdag. Sedan blir det lite ärenden i Centrum, och efter det bär det av till Ica Maxi för påskhandling. 
 
Brosch: ur mammas gömmor, Top: H&M, Byxor: KappAhl, Skinnsneakers: Ecco, Armband: Snö of Sweden
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: