stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Respektfull och reflekterande stämning

Kategori: Allmänt

Jag cyklade in till stan igår eftermiddag. Jag ledde cykeln längs med Drottninggatan, som var mer fylld av människor i alla åldrar än någonsin. Människor stannade upp vid de blomster- och ljus-fyllda minnesplatserna där offren för terroristdådet dödades. Det var en lugn stilla respektfull och reflekterande stämning. Trots att vi var så många, så var det ingen trängsel och inget knuffande. Folk pratade lågmält med varandra och agerade respektfullt. Många kom med blommor och ljus som lades ner på minnesplatserna.
 
 
Jag såg tre blomsterhöljda polispiket-bussar.
 
 
I stort sett hela trappan ner till Sergelstorg var helt fylld med blommor.
 
 
Det var en mycket känslosam stund. 
 
 
För egen del tänker jag, att jag är så lyckligt lottad, som inte har någon jag känner som kom till skada, samt är glad att jag själv inte var där när det hände. 
 
 
De som var där när attentatet hände, får bära på svåra minnen.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: