stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Myspys

Kategori: Naturlig stil

Idag är det stildag, och jag ska försöka fixa till något i den "naturliga stilen. Det får bli en jeanskjol, en myspysig ullig tröja och grå grovstickade strumpor. Vädret är så ruskigt just nu, så det passar bra. Regnet slår mot fönsterrutorna. Det blir till att kura i soffan med en kopp varmt te och en bra bok eller mysig tidning.
 
 
Det här är en riktigt användbar kjol. Särskilt på sommaren när det är varmt, så är den fin att ha som alternativ till shorts. Det syns inte på bilden med övre delen är fint dekorerat med små gnistrande "stenar"
 
 
Den ulliga gulliga tröjan är gjord av återvunnet material. Jag lämnade in två påsar med slitet igår till Hemtex respektive KappAhl för återvinning till nya textilier. Så bra att slippa kasta.
 
 
 Halsbandet i tenn, gjorde min yngsta dotter i slöjden när hon var i 10-årsåldern, och armbandet i renskinn och tenntråd skapade den äldsta, också i slöjden, Jag älskar de fina handgjorda smyckena som jag fått av mina gulliga döttrar.
 
Jag deltar i ICA-klassikern, och idag är det första dagen man får börja registrera cykling. 30 mil ska vara avklarade den 10 juni. Jag hade tänkt att ge mig iväg på en liten premiärtur idag...vi får se om vädret blir bättre. Jag är så cykelsugen!
 
Ikväll är det sångkör igen. Det är så himla kul att sjunga tillsammans med andra och njuta när det låter bra...och det gör det! (haha)
 
Kjol: KappAhl, Tröja: Wera, Strumpor: Gamla, Stövletter: Rieker, Halsband och armband: döttrarnas slöjdprojekt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: