stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Linneskåpsröj!

Kategori: Förvaring

Idag har jag kört hårt. Jag har gått igenom alla lakan, handdukar, badrumsmattor, dukar, gardiner, stolsdynor, kökshanddukar, prydnadskuddar och filtar. Puh. Det har blivit en riktig storrensning. Det känns väldigt skönt. Nu har jag t ex äntligen rensat bort sådant jag ärvt men egentligen inte gillar, så som virkade och broderade dukar, bonader m m. Jag sparade bara en bråkdel. Skönt att få betydligt rymligare i linneskåpet. 
 
 
En massa trista gamla innekuddar åkte i soporna, så nu har alla kuddar fräscha innerkuddar. 
 
 
Dukar i parti och minut väntar på domarens (=jag) beslut. Vinna eller försvinna?
 
 
Filtar, gardiner och kökshandukar....ojojoj! Ett riktigt dagsverke, då jag dessutom samtidigt hade tvättstugan.
 
I morgon hoppas jag orka fortsätta röja på, och då är det dags för klädkammaren! Får se om maken är medgörlig då det gäller att rensa bort inte bara hans egna gamla kläder utan även hans pappas! Det är länge sedan svärfar gick bort, så nu är det verkligen på tiden att ta tag i hans garderob. Tråkigt men nödvändigt! Plaggen är välskötta och av exklusiv kvalitet, men gamla!! Vi får se vad som dyker upp. Troligen går det mesta till textilinsamling, men kanske något kan skänkas till Stadsmissionen också. Wish me luck att allt löper på!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: