stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Blommor i parti och minut

Kategori: Mönstrat

I dag har det varit en riktig blomdag. Dels var blommigt temat för dagens klädval, och dels har jag varit på Trädgårdsmässan och sett en massa fina blommor...och också köpt några stycken!
 
 
Dagen till ära, så valde jag min fina blus med vackert blomtryck, som jag köpte förra sommaren. 
 
 
Eftersom jag har gått ner några kilo sen dess, så såg den lite rymlig ut. Jag tycker silhuetten blev bättre när jag satte på ett resårskärp. Till blusen valde jag ett par sköna smala svarta byxor.
 
 
På med skinnjackan....
 
 
....och sköna bekväma skinnloafers, vilket behövs när man ska promenera runt i timmar på hårda betonggolv. Jag gick med min väninna och vi tror att vi nog varit tillsammans på trädgårdsmässan minst 22 gånger, kanske fler. En gammal tradition! Det blir förstås också en massa prat, mat och fika!
 
 
Berusande vackert!
 
 
Blus: Gerry Weber, Byxa: Tiger, Skärp: H&M, Skinnjacka: Gerry Weber, Skor: Ecco

Kommentarer


Kommentera inlägget här: